theme - line
theme - visualFirst
Novice in dogodki

Novice in dogodki skupine Topdom

 
5. junij, 2017
Topdom je kot dolgoletni član Evropskega združenja trgovcev z gradbenim materialom, železnino in sanitarno opremo EURO-MAT sodeloval na vsakoletnem forumu združenja EURO-MAT. Srečanje, ...
več o tem

Topdom je kot dolgoletni član Evropskega združenja trgovcev z gradbenim materialom, železnino in sanitarno opremo EURO-MAT sodeloval na vsakoletnem forumu združenja EURO-MAT. Srečanje, na katerem se zberejo najpomembnejši trgovci z gradbenim materialom na evropskem tržišču ter dobavitelji tovrstnega materiala, je letos potekalo v matični državi združenja – Luxemburgu. Tokrat so se na forumu zbrali predstavniki trgovcev in dobaviteljev iz kar 18 evropskih držav.


Osrednji poudarek foruma je na vzpostavljanju in poglobitvi poslovnih stikov med člani združenja in izbranimi dobavitelji. Pod kupolami za sestanke se je na forumu v dveh dneh odvilo več kot 300 sestankov, na katerih so sodelujoča podjetja vzpostavljala sodelovanje in na visokem nivoju reševala odprta vprašanja.


Podjetje TOPDOM, ki je že od leta 2006 edini slovenski trgovec z gradbenim materialom v tem pomembnem evropskem združenju, je na forumu EURO-MAT prejelo priznanje za izjemno podporo v letu 2016.


Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

 

 

 
   
 
   
 

 

 

 


skrij
 
8. maj, 2017
  Ne glede na to, ali se z gradbenimi in preureditvenimi deli srečujemo profesionalno ali le ljubiteljsko – osnovno pravilo je enako:  ...
več o tem

 

Ne glede na to, ali se z gradbenimi in preureditvenimi deli srečujemo profesionalno ali le ljubiteljsko – osnovno pravilo je enako: na prvem mestu je varnost. V trgovinah skupine Topdom ponujamo številne izdelke osebne zaščite, ki bodo pripomogli k varnemu in brezskrbnemu delu.

 

Za zaščito glave so na voljo varnostne čelade, očala za delo z rezalnimi orodji, glušniki, čepi za ušesa, za zaščito dihal pa ponujamo protiprašne zaščitne maske. Za zaščito rok boste na prodajnih policah našli pestro izbiro rokavic, katerih namen sega od običajnih gospodinjskih, vrtnih, gradbenih, pa vse do rokavic za delo z nevarnimi snovmi. Ponudba obsega tudi delovno obutev in oblačila: čevlje za delo na gradbiščih, ki z jekleno kapico ščitijo noge pred poškodbami, gumi škornje, delovne kombinezone, hlače in jakne, dežne obleke. Za posamezna izvajalska dela pa ponujamo tudi specializirane pripomočke za varnost, kot so ščitniki za kolena in varnostne pasove za delo na višini.

 

 


skrij
 
7. november, 2016
   Izdelava toplotnoizolacijskih sistemov in vgradnja zaključnih slojev je bila do sedaj omejena  na spomladanske, zgodnje jesenske in zgodnje poletne mesece.  ...
več o tem

  Izdelava toplotnoizolacijskih sistemov in vgradnja zaključnih slojev je bila do sedaj omejena na spomladanske, zgodnje jesenske in zgodnje poletne mesece. 

 

Primerni vremenski pogoji za ustrezno aplikacijo, sušenje in ohranjanje dolgotrajne funkcionalnosti so temperature od 5 do 30° C, relativna vlažnost zraka do 80 % in veter s hitrostjo do 30 km/h. V tem območju mikroklimatskih pogojev materiali optimalno dosegajo vse zahtevane karakteristike, lahek nanos in glajenje, tvorbo ustrezne strukture in filma ter hitro odpornost na padavinsko vodo.

 

Problematika izvensezonskih neustreznih vremenskih pogojev se kaže v prehitrem ali prepočasnem sušenju zaključnih slojev. V mejnih pogojih visoke temperature, nizke vlage in vetra je zaradi prehitrega sušenja otežena aplikacija. Med stikovanjem pri nanašanju ometa lahko prihaja do vidnih preklopov in neenakomerne strukture površine. Pri pogojih prenizke temperature in visoke vlage lahko zaradi prepočasnega sušenja ob padavinah prihaja do poškodb ali neustrezne tvorbe filma, ki vodi v izgubo funkcionalnosti zaključnega sloja (slabša zaščita proti algam in plesnim, slabša obstojnost nians).

 
V namen podaljšanja sezone vgradnje v poletne in zgodnje zimske mesece, sta bili v JUB-u razviti dve rešitvi - Jubizol Finish Summer aditive in Jubizol Finish Winter additive v kombinaciji z zimskim ometom Jubizol Unixil Winter finish S.
 
 
Jubizol Unixil Winter Finish / Jubizol Finish Winter additiveJubizol Finish Summer additive
 

skrij
 
13. junij, 2016
    S komarniki Velux lahko uživate v svežem zraku – brez mrčesa. Uporaba je preprosta, ...
več o tem

 

 

S komarniki Velux lahko uživate v svežem zraku – brez mrčesa. Uporaba je preprosta, prilegajo pa se poljubnemu strešnemu oknu Velux. Kadar komarnika ne uporabljate, se zloži v tanko aluminijasto zgornjo kaseto.

 

Komarniki  so izdelani iz prosojne mreže iz steklenih vlaken. Stranski kanali in zgornja kaseta so izdelani iz eloksiranega aluminija v naravni barvi. 


Upravlja ročno z drogom za upravljanje. Primite drog in ga potegnite gor ali dol. Komarnik je pritrjen na zgornjo kaseto in potuje po stranskih vodilih, kar zagotavlja gladko delovanje. Ko ni v uporabi, je priročno shranjen v zgornjem ohišju.

Za še več udobja v vašem domu: kombinirajte komarnik Velux s poljubnim notranjim senčilom Velux za dodatno uravnavanje svetlobe in z mrežastimi senčili ter roletami Velux za dodatno zaščito proti vročini.

 

 

 


skrij
 
25. marec, 2016
  Protivlomna stanovanjska vhodna vrata Jeld-wen  protivlomnega razreda WK1 ali WK2 poleg privlačnega videza odlikujejo številne lastnosti, ...
več o tem
 

Protivlomna stanovanjska vhodna vrata Jeld-wen protivlomnega razreda WK1 ali WK2 poleg privlačnega videza odlikujejo številne lastnosti, ki zagotavljajo, da bo vaše stanovanje varno pred nepovabljenimi gosti:

 • 5-točkovni zapah
 • vsaka točka zapaha je v zid fiksirana z masivnimi vijaki ter posebnim lepilom
 • zaščitni okov ter ojačana pločevina za zapiranje dodatno varujeta ključavnico in kljuko
 • ključavnica s štirikratnim zaklepanjem, ki onemogoča odpiranje na silo
 • 2 robustna šarnirja
 • vrata so opremljena s protipožarno zaščito EI 30, po izbiri tudi z EI60
 • za varnost pri odpiranju je po izbiri na voljo dodatna ključavnica z varovalom
 • po izbiri je na voljo širokokotno kukalo, s tablico z imenom ali brez nje
 • zvočna izolacija v klima klasi I ali II
 • možnost samozapiral

 

Za prijeten videz vrat po vaši meri lahko izbirate med furnirji hrast, jesen, oreh, bukev in bel.
   

Protivlomna zaščita

Zaščitni okov ter ojačana pločevina za zapiranje dodatno varujeta ključavnico in kljuko.

Zanesljivo zaklepanje

Ključavnica s štirikratnim zaklepanjem, ki onemogoča odpiranje na silo. Ključ obrnete le enkrat, varni pa ste štirikrat bolj.

Protipožarna zaščita

Vrata so opremljena s protipožarno zaščito EI 30, po izbiri tudi z EI60. Lepota vrat ostane nespremenjena.

  


skrij
 
20. oktober, 2015
Je čas za novo fasado? Izkoristite akcijske cene fasad Caparol, Demit in Röfix.   Več o ugodnostih preberite na spletni strani www.top-fasada.si .    ...
več o tem

Je čas za novo fasado? Izkoristite akcijske cene fasad Caparol, Demit in Röfix.

 

Več o ugodnostih preberite na spletni strani www.top-fasada.si

 

 

 


skrij
Prenova avtobusnih postajališč v Novem mestu
21. julij, 2015
  Društvo Est=etika se je v okviru projekta 'Odpeljem te! v zeleno Novo mesto' s sodelovanjem lokalne skupnosti lotilo prenove treh avtobusnih postajališč v občini Novo mesto. ...
več o tem

 Društvo Est=etika se je v okviru projekta 'Odpeljem te! v zeleno Novo mesto' s sodelovanjem lokalne skupnosti lotilo prenove treh avtobusnih postajališč v občini Novo mesto.  

 

Armiranobetonska stena ob postajališču v Ločni je z »rozetami« v tehniki grafita, ki so jih otroci, ki obiskujejo Dnevni center Društva za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, nanašali v plasteh, dobila bolj priljudno podobo. 

 

Postajališče Sevno pri vhodu v Kmetijsko šolo Grm po novem označuje dolga lesena klop z zazelenitvami, ki so jo sestavili dijaki Kmetijske šole ob pomoči mentorjev.

 

Postajališče Mali Slatnik je bilo ob sodelovanju krajanov in skupnosti oblikovalcev DesigOn v celoti prenovljeno: popravili so  zamakajočo streho in odpadli žleb, prebrusili, prekitali in prebarvali notranjost postajališča, postavili novo klop z naslonjalom iz lesenih bukovih deščic, nad njo pa uredili panel za vozni red, obvestila ter mali muzej mestnega avtobusa (stari napisi in odpadni deli avtobusov). Lokalni prebivalci so naknadno samoiniciativno prebarvali še zunanjost postajališča (stene, kovinski zaključek strehe) in namestili nov koš za odpadke.

 

Prenova avtobusnih postajališč je le ena od dejavnosti, s katerimi skuša društvo Est=etika s partnerji v projektu spodbuditi uporabo mestnega prometa v Novem mestu in tako narediti bivanje v dolenjski prestolnici prijetnejše. Njihovim prizadevanjem so se pridružila številna lokalna podjetja, med njimi tudi Topdom, ki so pri prenovah sodelovala s sponzorstvom in donacijami.

 

 

 

 
   
 
   
 

skrij
 
14. maj, 2015
Predstavljamo vam nov izdelek v Topdomovi ponudbi: obuvalo s kapico. Obuvalo je namenjeno obiskovalcem proizvodnih obratov, za zaščito prstov na nogi. Vedno več podjetij namreč omejuje ...
več o tem

Predstavljamo vam nov izdelek v Topdomovi ponudbi: obuvalo s kapico. Obuvalo je namenjeno obiskovalcem proizvodnih obratov, za zaščito prstov na nogi. Vedno več podjetij namreč omejuje vstop voznikom samo z ustrezno zaščitno opremo. Izdelek je zelo primeren za avtoprevoznike. 

 

Lastnosti izdelka: 

 • kapica narejena iz titana
 • podplat je protizdrsen in omogoča hojo po mokrih in mastnih površinah
 • zaradi zapiranja z ježkom je obuvalo možno nositi čez razne vrste čevljev, s peto ali brez
 • tri velikosti: S (34-38), M (39-43), XL (44-50), vsaka v svoji barvi
 • v skladu s standardom EN 20344

 

Več o promocijski akciji >>

 

 

 

 


skrij
Izbrana vrata za moderno bivanje
24. marec, 2015
Izšel je nov katalog notranjih vrat Jeld-wen, v katerem smo za vas pripravili Topdomov izbor notranjih vrat vrhunske kakovosti!   Na voljo je celotna ponudba notranjih ...
več o tem

Izšel je nov katalog notranjih vrat Jeld-wen, v katerem smo za vas pripravili Topdomov izbor notranjih vrat vrhunske kakovosti!

 

Na voljo je celotna ponudba notranjih vratnih kril in podbojev:

 • vrata z dekorjem
 • vrata z lamikorjem 
 • vrata iz stisnjene plošče
 • dizajnerska vrata
 • vrata z motivi
 • furnirana dizajnerska vrata
 • bela stilna vrata
 • steklena vrata
 • drsna vrata
 • masivna smrekova vrata
 • stanovanjska vhodna vrata

 

Notranja vrata odlikujejo privlačen izgled, izjemna kakovost izdelave ter pestra izbira modelov in izvedb. Oglejte si katalog notranjih vrat in poudarite slog vašega doma z vrati vodilnega svetovnega proizvajalca notranjih vrat in podbojev!

 

Svoj izvod kataloga notranjih vrat lahko tudi naročite in brezplačno vam ga bomo poslali po pošti.


skrij
 
6. marec, 2015
  Četrtek, 5. marca, je bil v Topdomu v znamenju keramike - organizirali smo namreč šolanje, ki so se ga udeležili številni polagalci keramike, ...
več o tem

 

Četrtek, 5. marca, je bil v Topdomu v znamenju keramike - organizirali smo namreč šolanje, ki so se ga udeležili številni polagalci keramike, pridružili pa so se jim tudi strokovni svetovalci trgovin skupine Topdom.


Prvi del šolanja smo namenili izdelkom italijanskega podjetja Montolit, ki izdeluje profesionalno orodje za keramičarje. Udeležencem smo predstavili rezalne diske za rezanje keramike, vrtalne krone za rezanje lukenj in novost: rezanje ploščic do 3 m dolžine.

 

 

Predstavitev rezalke MasterPiuma 125 P3

 

 

 

Prikaz rezanja keramike s 3-metrskim rezalnikom in fizičnim lomljenjem s kleščami

 

Osrednji poudarek predstavitve je bil na obdelavi nizkostenskih obrob s polkrožnim zaključnim robom. Naredili smo primerjavo za rezanje keramike na dveh rezalnikih: MasterPiuma 125 P3 in rezalnikom dolžine 3 metre. Po fizičnem odrezu keramike smo opazili, da je 3-metrski rezalnik glazuro odrezal bolj na grobo, kot sam rezalnik MasterPiuma 125 P3. Strokovna obrazložitev predstavnikov Montolita je bila, da smo na 3-metrskem rezalniku lomili ploščico s kleščami, na sami rezalki pa je ploščica odlomljena z ročajem, kar se je izkazalo kot bistveno bolje.

 


 

V drugem delu se je predstavilo podjetje Mapei, ki izdeluje vezne materiale za lepljenje keramike. Zbranim smo predstavili lepila za polaganje keramike večjih dimenzij in epoksidne fugirne mase.


Poudarek smo dali temi, ki je v pomladnem času zelo aktualna - tesnenje ter načini sanacije balkonov in teras, strokovno pa smo obdelali tudi temo polaganja keramike na obstoječo keramiko.

 

Šolanje smo zaključili s prijetnim občutkom in zadovoljstvom, da smo koristno porabili čas, saj smo izvedeli mnogo novosti, ki nam bodo prišle prav pri našem delu.

 

 

Predstavitev lepil za polaganje keramike večjih dimenzij


 

 

 


skrij
Obvezna uporaba tabel za označevanje počasnih vozil
23. januar, 2015
 Z januarjem 2015 so v veljavo stopile določbe Pravilnika o delih in opremi vozil, ki predpisujejo obvezno uporabo tabel za označevanje počasnih vozil .    ...
več o tem

 Z januarjem 2015 so v veljavo stopile določbe Pravilnika o delih in opremi vozil, ki predpisujejo obvezno uporabo tabel za označevanje počasnih vozil

 

Vsa vozila (razen enoslednih vozil), katerih konstrukcijsko določena hitrost ne presega 40 km/h, kot tudi njihova priklopna vozila, morajo tako imeti od 1. januarja 2015 dalje na zadnji strani tablo za označevanje počasnih vozil, ki mora biti homologirana v skladu s Pravilnikom UN/ECE R 69. Pravilnik prav tako določa, da velja ta zahteva pri skupini vozil  samo za zadnje vozilo v skupini.

 

Tabla za označevanje počasnih vozil je namenjena preprečevanju naletov od zadaj, oziroma temu, da vozniki, ki vozijo za počasnimi vozili, pravočasno opazijo, da je pred njimi počasno vozilo in ustrezno prilagodijo hitrost vožnje ter vozilo na primernem mestu prehitijo. 

 

Isti pravilnik predpisuje tudi uporabo tabel in trakov za označevanje širših traktorjev, priključkov in delovnih strojev, ki so izdelani po standardu DIN 11030. Zakonsko predpisan rok za uporabo teh izdelkov je 1. januar 2016.

 

Na prodajnih mestih Skupine Topdom ponujamo table in trakove za označevanje, ki ustrezajo spremenjenim predpisom in zahtevanim standardom ter imajo podeljeno homologacijo Ministrstva za promet RS:

 

 

 

Tabla za označevanje počasnih vozil, standard ECE 69.01

 

Trikotna tabla, s prisekanimi vogali, dimenzije 360 x 460 mm ima aluminijevo osnovo, nanj sta nalepljeni dve vrsti folije 3M.


Notranje fluo oranžno jedro zagotavlja odlično vidnost ob zmanjšani vidljivosti v megli, dežju ter mraku. Rdeča obroba, ki je visoko svetloboodbojna, pa zagotavlja odlično vidnost
ponoči.

 

Tabla dosega in presega zahteve ECE 69.01.

 

Tabla ima 10-letno garancijo na barvo in odsevnost ob upoštevanju navodil za uporabo.

   
 

Table in trakovi za označevanje širših traktorjev, priključkov in delovnih strojev, DIN 11030

 

Table različnih dimenzij so namenjene označevanju v prometu izpostavljenih delov vozil, kot so: širši traktorski prključki, gradbena mehanizacija, izredni prevozi širokih in dolgih predmetov izven gabaritov vozila. Table imajo kovinsko osnovo, nanjo je nalepljena svetloboodbojna 3M foliija. 

 

Dimenzije: 423 x 423 mm, 423 x 282 mm, 282 x 282 mm.

 

Skladne so s slovenskimi in evropskimi predpisi. Vse table dosegajo in presegajo zahteve standarda DIN 11030.

 

Garancija velja 7 let ob upoštevanju navodil za uporabo.

 

   
 

Trakovi širine 141 mm so prav tako namenjeni označevanju prej naštetih strojev in vozil. So samolepilni in imajo enak namen kot table.

 

Dimenzije: 141 x 423 mm, 141 x 2500 mm. 

 

 


skrij
Za varno in brezskrbno delo
7. januar, 2015
  Ne glede na to, ali se z gradbenimi in preureditvenimi deli srečujemo profesionalno ali le ljubiteljsko – osnovno pravilo je enako:  ...
več o tem

 

Ne glede na to, ali se z gradbenimi in preureditvenimi deli srečujemo profesionalno ali le ljubiteljsko – osnovno pravilo je enako: na prvem mestu je varnost. V trgovinah skupine Topdom ponujamo številne izdelke osebne zaščite, ki bodo pripomogli k varnemu in brezskrbnemu delu.

 

Za zaščito glave so na voljo varnostne čelade, očala za delo z rezalnimi orodji, glušniki, čepi za ušesa, za zaščito dihal pa ponujamo protiprašne zaščitne maske. Za zaščito rok boste na prodajnih policah našli pestro izbiro rokavic, katerih namen sega od običajnih gospodinjskih, vrtnih, gradbenih, pa vse do rokavic za delo z nevarnimi snovmi. Ponudba obsega tudi delovno obutev in oblačila: čevlje za delo na gradbiščih, ki z jekleno kapico ščitijo noge pred poškodbami, gumi škornje, delovne kombinezone, hlače in jakne, dežne obleke. Za posamezna izvajalska dela pa ponujamo tudispecializirane pripomočke za varnost, kot so ščitniki za kolena in varnostne pasove za delo na višini.

 


skrij
Varen dom za najmlajše
16. december, 2014
 Prihod novega družinskega člana starše in stare starše napolni s srečo in veseljem. Prav kmalu pa se soočijo tudi z vprašanjem, kako poskrbeti, da bo otrok pri svojem raziskovanju ...
več o tem

 Prihod novega družinskega člana starše in stare starše napolni s srečo in veseljem. Prav kmalu pa se soočijo tudi z vprašanjem, kako poskrbeti, da bo otrok pri svojem raziskovanju okolice varen, odrasli pa brez skrbi.

 

Koristen pripomoček so varnostne ograje in vrata, ki otroku preprečujejo dostop do mest, ki utegnejo predstavljati nevarnost (npr. stopnice).Tudi kadar se stanovanje nahaja v eni etaži, so varnostna vrata primerna rešitev za pregrajevanje prostora. Na ta način lahko enostavno ločimo prostore, v katerih lahko otrok nemoteno raziskuje in se igra, od tistih, v katerih je nujen bolj poostren nadzor odrasle osebe. 

 

Na prodajnih mestih skupine Topdom boste našli kakovostne varnostne ograje iz 100-% masivnega lesa, ki so zaradi prilagodljive širine primerne za različne prostore.

 

Komfortna nihajna varnostna ograja Erik 

Nihajna varnostna vrata Annika

 • Nihajna ograja, pritrjena na steno, onemogoča odpiranje z eno roko
 • Nastavljiva širina od 79,5 cm do 114 cm
 • Ni potrebe po podaljških
 • 100-% masiven les
 • Visokokakovostno lakiranje
 
 • Cenovno ugodna varnostna vrata
 • Nastavljiva širina od 71,5 cm do 109,5 cm
 • Ni potrebe po podaljških
 • 100-% masiven les
 • Enostavna montaža
  

skrij
Pripravljeni na zimo
1. december, 2014
  Za vas smo pripravili posebno ponudbo izdelkov, ki so v zimskem času nepogrešljivi. Oglejte si  akcijsko ponudbo  in ...
več o tem

 

Za vas smo pripravili posebno ponudbo izdelkov, ki so v zimskem času nepogrešljivi.

Oglejte si akcijsko ponudbo in se oglasite v prodajnem centru Topdom v vaši bližini. 

 

Naj vas zima ne ujame nepripravljenih!

 

 


skrij
 
20. oktober, 2014
Letošnji prodajni hit so   kaminske peči na pelete , ki predstavljajo cenovno ugodno, enostavno, predvsem pa čisto obliko ogrevanja stanovanj - da o romantičnem vzdušju v ...
več o tem

Letošnji prodajni hit so kaminske peči na pelete, ki predstavljajo cenovno ugodno, enostavno, predvsem pa čisto obliko ogrevanja stanovanj - da o romantičnem vzdušju v prostoru niti ne govorimo. 

 

Oglejte si aktualno ponudbo, kjer boste zagotovo našli pravi model za svoj dom. Zanje imamo na zalogi tudi več vrst kakovostnih kurilnih peletov, prav tako pa vam za druge vrste ogrevanja lahko ponudimo tudi drva, lesne brikete ter trske in kocke za podžig. 

 


skrij
TOP ponudba za kopalnico
29. september, 2014
    Se odločate o prenovi vaše kopalnice? Potem si oglejte  nov akcijski katalog kopalnic , ki prinaša izbor ...
več o tem

 

 

Se odločate o prenovi vaše kopalnice? Potem si oglejte nov akcijski katalog kopalnic, ki prinaša izbor ponudbe keramičnih ploščic, sanitarnih armatur, kopalniške opreme in pohištva, notranjih vrat, materialov, ki se uporabljajo pri vgradnji kopalniške opreme in še več. 

Pobrskajte med akcijskimi izdelkinaročite katalog na dom in se oglasite v salonu keramike Skupine Topdom - naši izkušeni svetovalci vam bodo v pestri ponudbi pomagali najti pravo kombinacijo elementov za vašo kopalnico.

 

 

 


skrij
Nov akcijski katalog
10. september, 2014
  Izšel je nov  akcijski katalog , ki tudi tokrat prinaša množico kakovostnih izdelkov za gradnjo, obnovo in urejanje okolice. Ne glede ...
več o tem

 

Izšel je nov akcijski katalog, ki tudi tokrat prinaša množico kakovostnih izdelkov za gradnjo, obnovo in urejanje okolice. Ne glede na to, ali ste izkušen mojster ali pa se hišnih del lotevate le pbčasno, boste v ponudbi zagotovo našli, kar potrebujete. 

Akcijska ponudba velja od 10. 9. do 27. 9. 2014 na vseh prodajnih mestih Skupine Topdom.

 

Naročilo tiskanega izvoda kataloga >>

 

 


skrij
Uspešno sodelovanje z nogometašicami ŽNK Radomlje
11. avgust, 2014
V skupini Topdom cenimo gibanje in zdrav način življenja, tako z lastnim športnim udejstvovanjem številnih zaposlenih kot s podporo raznim športnim društvom in dogodkom (kolesarjenje, ...
več o tem

V skupini Topdom cenimo gibanje in zdrav način življenja, tako z lastnim športnim udejstvovanjem številnih zaposlenih kot s podporo raznim športnim društvom in dogodkom (kolesarjenje, tek, tek na smučeh, smučanje, nogomet,...). Med društvi, ki jim po svojih močeh pomagamo pri delovanju, je tudi Ženski nogometni klub Radomlje, v katerem se trudijo za vsesplošno prepoznavnost nogometašic in domačega ženskega nogometa.

 

V letošnjem letu so v ŽNK Radomlje naredili velik preskok v ženskem nogometu in že osvojili prvi naslov državnih prvakinj v kategoriji U15, prav tako pa so bili v vrhu slovenskega ženskega nogometa tudi s preostalimi ekipami. Oglejte si nekaj utrinkov v okviru letnih priprav na Rogli, kjer so se nogometašice ekipe U17 v prijateljski tekmi pomerile s članicami.

 

 

 
   
 

 


skrij
Izžrebali smo dobitnike žog Brazuca
4. julij, 2014
Na sedežu podjetja Topdom smo izžrebali nagrajence nagradne igre Navijajmo skupaj . V žrebu so sodelovali vsi, ki so do 21. 6. 2014 na naš naslov poslali izpolnjen kupon ali dopisnico ...
več o tem

Na sedežu podjetja Topdom smo izžrebali nagrajence nagradne igre Navijajmo skupaj. V žrebu so sodelovali vsi, ki so do 21. 6. 2014 na naš naslov poslali izpolnjen kupon ali dopisnico z izjavo, da želijo sodelovati v nagradni igri, oziroma tisti, ki so izpolnjen kupon oddali v zbiralnike kuponov na prodajnih mestih Skupine Topdom. 

 

Tričlanska komisija je izžrebala 100 nagrajencev, vsak bo prejel nogometno žogo Adidas Brazuca Glider. 

 

 

 

Seznam nagrajencev (po vrstnem redu žrebanja):

 

Zap.št. Ime in priimekKraj
1Nataša ŽunŠenčur
2Irena VarlKamna gorica
3Žan ŠalamunCerkvenjak
4Hermina GarjevičArtiče
5Leon MlakarPostojna
6Jožef KovačŠentjur
7Dejan ŠtojsKrško
8Klara KaduncGrosuplje
9Zdravko ŽivecMaribor
10Aron ModicLjubljana
11Valerija SpieglJuršinci
12Nelka TadićHoče
13Miran FrasCirkovce
14Petra GorenšekRuše
15Stanislav KlampferSv. Trojica
16Matija ToplakGorišnica
17Andraž ŠibauHorjul
18Jaka LepčiharPivka
19Nataša MlakarMedvode
20Tončka VerhovnikMuta
21Nevenka MihelčičDomžale
22Žan JerebZagorje
23Grega FrankenLJubljana
24Niko RovtarSelca
25Marija Jenkole, mlajšaKranj
26Peter PoglajenLitija
27Jordan ČernePrvačina
28Nadja JakšaMetlika
29Ljubica JambrošićKamnik
30Branko BabičLjubljana
31Mojca ČadežVodice
32Žan JanžekovičKriže
33Ljubo AvčinPivka
34Tim DvoršakZg. Korena
35Petra HanželCerkvenjak
36Lev TrtnikČrnuče
37Milena HussuGrobelno
38Elvis HorvatVoličina
39Janez JapeljVrhnika
40Franc DvoršakSp. Duplek
41Sonja MočilarLitija
42Urban BobničLaško
43Simona HudinčecMiklavž na Dravskem polju
44Dragica MudrinićČemšenik
45Pia SmrekarŠmartno pri Litiji
46Rok VodišekVrhnika
47Ademir ĆehićNovo mesto
48Amadej ŽuranPtuj
49Janja ŽunićMaribor
50Dare ŽeleznikLjubljana
51Maja Plohl ČernigojKriže
52Vinko GošnikGornja Radgona
53Bojan VovčakBrestanica
54Dragica CimpermanDomžale
55Matej BokalDol pri Ljubljani
56Sandi NovakDobova
57Tanja KornetHorjul
58Marjan GoršeKorena
59Valerija PukšičTrnovska vas 
60Jože UrhRadovljica
61Ožbej BastičKamnik
62Martin LongarDvor
63Gašper VrabelBenedikt
64Alenka KovačPonikva
65Miran BenčinaLoka pri Žusmu
66Anđela ŠkerlAjdovščina
67Zoja PotočnikVoličina
68Tadej ŠebaljMalečnik
69Žiga BorkoCerkvenjak
70Vlado HerakovičLeskovec pri Krškem
71Andreas SeidlZg. Velka
72Fifty SpoljarLitija
73Vanda RučmanMengeš
74Janez DrašlerKranj
75Andrej SmerajcLjubljana
76Franc CajnkoTrnovska vas 
77Marijan ZupanŽirovnica
78Barbara KovačŠkofljica
79Katarina GorišekŠkofja Loka
80Suzana BolšecČrnomelj
81Sonja VrhovnikKozje
82Narsej KacMaribor
83Klemen MartinčičGabrovka
84Aleš ŠtuparMetlika
85Urška SkvarčaKranj
86Lidija KožuhLogatec
87Žiga SrdičVelenje
88Žak HerendičNovo mesto
89Branka TomažičVipava
90Luka ZajšekZg. Korena
91Franc ŽuraNovo mesto
92Rok FilejŠkofljica
93Karolina NovakRogatec
94Rok NemaničMetlika
95Francka GrosKranj
96Vinko ŠkofLjubljana
97Danica ViličnjakVidem pri Ptuju
98Liljana BrezovarStraža
99Franc PodnarŠkofja Loka
100Fredi OrnikVoličina

 

 

Navodila za prevzem nagrade bomo nagrajencem poslali po pošti oz. e-pošti.

 

Nagrajencem iskreno čestitamo, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri. 

 

Navijajmo skupaj!

 

 

ekipa Skupine Topdom

 


skrij
Trgovina Topdom Tuzla praznuje
18. junij, 2014
Trgovina Topdom d.o.o. Tuzla, ki skrbi za oskrbo kupcev v Bosni in Hercegovini, je v teh dneh napolnila uspešnih 5 let delovanja. Pomemben jubilej so obeležili s številnimi aktivnostmi, ...
več o tem

Trgovina Topdom d.o.o. Tuzla, ki skrbi za oskrbo kupcev v Bosni in Hercegovini, je v teh dneh napolnila uspešnih 5 let delovanja. Pomemben jubilej so obeležili s številnimi aktivnostmi, ki se bodo odvijale še do sredine julija. Praznovanja ob obletnici in dnevov odprtih vrat so se udeležile številne stranke in poslovni partnerji, ki so potrdile, da Trgovina Topdom slovi po kakovostni ponudbi, odlični storitvi in ugodnih cenah. Ob tej priložnosti so slovesno odprli tudi prenovljen salon keramike, v katerem nudijo še obsežnejši izbor sanitarne keramike, opreme za kopalnico in keramičnih ploščic.


»S ponosom lahko povem, da smo v petih letih zrasli v ugledno podjetje, ki s kakovostnimi izdelki oskrbuje velik del regije, saj skrbimo tako individualne graditelje kot poslovne subjekte, ki gradijo večstanovanjske objekte,« je povedal Sanel Bećirović, direktor Trgovine Topdom d.o.o. Tuzla. Znamka Topdom je tako tudi v Bosni in Hercegovini postala sinonim za kakovostno ponudbo materiala za gradnjo in obnovo, kar potrjujejo tudi stalni kupci Trgovine Topdom.

 

Oglejte si utrinke s praznovanja ob 5-letnici:

 

 

 

 

 
   
 

 


skrij
Piknik Skupine Topdom
29. maj, 2014
      Konec maja smo se sodelavci podjetij, ki so združena v Skupino Topdom, srečali na tradicionalnem pikniku. Kot vsako leto, je bil tudi tokratni ...
več o tem

 

 

 

Konec maja smo se sodelavci podjetij, ki so združena v Skupino Topdom, srečali na tradicionalnem pikniku.

Kot vsako leto, je bil tudi tokratni piknik priložnost, da poklepetamo, se poveselimo v sproščenem vzdušju, da srečamo znane obraze in spoznamo tudi kakšne nove ter se pomerimo v priljubljenih športnih igrah Skupine Topdom.

Čarom naših piknikov pa se je letos pridružil še prav poseben razlog, saj Skupina Topdom letos praznuje 20-letnico svojega delovanja.

Oglejte si nekaj utrinkov z našega srečanja.

 

 

 
   
 
   
 

 


skrij
Projekt Danes za jutri
18. februar, 2014
Boste letos izolirali vašo hišo? Vabimo vas k sodelovanju v projektu  Danes za jutri , v okviru katerega podjetje Knauf Insulation s partnerji individualnim ...
več o tem

Boste letos izolirali vašo hišo? Vabimo vas k sodelovanju v projektu Danes za jutri, v okviru katerega podjetje Knauf Insulation s partnerji individualnim graditeljem ponuja številne ugodnosti pri energetski sanaciji obstoječih stavb ali pri izbiri energetsko učinkovitih rešitev na novogradnjah.

 

V okviru programa si lahko med drugim izračunate prihranke, si zagotovite individualno svetovanje in izkoristite kupone ugodnosti - TOP SNOP, s katerimi lahko unovčite popust pri izvajalcu ali na prodajnih mestih Skupine Topdom.

 

V okviru programa poteka tudi natečaj za brezplačen material za izolacijo strehe ali fasade.

 

Za podrobnejše informacije si oglejte predstavitveni film in obiščite spletno stran www.daneszajutri.si.

 

 


skrij
Obiskali smo Polyglass
3. december, 2013
Topdom skupina je skupaj z dobaviteljem Polyglass, ki spada v skupino Mapei, organizirala dvodnevno strokovno ekskurzijo. 28. in 29. novembra 2013 smo člani skupine Topdom skupaj z ...
več o tem

Topdom skupina je skupaj z dobaviteljem Polyglass, ki spada v skupino Mapei, organizirala dvodnevno strokovno ekskurzijo. 28. in 29. novembra 2013 smo člani skupine Topdom skupaj z našimi kupci preživeli v Italiji. Ogledali smo si proizvodnjo bitumenskih in sintetičnih membran podjetja Polyglass v Ponte di Piave in bolje spoznali ter preizkusili njihove produkte. Vsi udeleženci smo si bili enotni, da smo pridobili kar nekaj novih informacij, ki nam bodo pomagale tako pri predstavitvi izdelkov našim strankam kot pri sami vgradnji.  

 

Nekaj utrinkov s predstavitve uporabe izdelkov Polyglass:

 

  
    
 

 

 

  

 

 

 

 

Preberite več o izdelkih Polyglass >>

 


skrij
 
21. oktober, 2013
Nov gradbeni center Topdom Novo mesto že posluje na novi lokaciji, na naslovu Velika Bučna vas 3 c v Novem mestu (zraven vrtnega centra Kalia). V novem, sodobnejšem in večjem prodajnem ...
več o tem

Nov gradbeni center Topdom Novo mesto že posluje na novi lokaciji, na naslovu Velika Bučna vas 3 c v Novem mestu (zraven vrtnega centra Kalia).

V novem, sodobnejšem in večjem prodajnem centru jena voljo še obsežnejša ponudba kakovostnih izdelkov za gradnjo, obnovo in dom. Za lažje načrtovanje, boljšo predstavo in navdih, kako opremiti vaš dom, smo za vas pripravili tudi:

 • salon kopalnic z razstavljenimi kopalniškimi ambienti
 • center laminata in parketa
 • razstavni salon notranjih vrat

 

Oglejte si fotogalerijo >>

 

Gradbeni center je odprt od ponedeljka do petka od 7. do 19. ure ter ob sobotah od 7. do 13. ure. Naši izkušeni svetovalci vam bodo v pomoč pri izbiri prave rešitve za vaš dom in vaše delo.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 


skrij
Ko se združita moč in odličnost
21. junij, 2013
Strešnik Gerard Diamant združuje moč in odličnost, dve lastnosti materiala, po katerem je poimenovan. Odlikuje ga 10-% večja pokrivnost , zaradi česar je primerna izbira, ko iščemo ...
več o tem

Strešnik Gerard Diamant združuje moč in odličnost, dve lastnosti materiala, po katerem je poimenovan. Odlikuje ga 10-% večja pokrivnost, zaradi česar je primerna izbira, ko iščemo cenovno ugodnejšo rešitev. Večja pokrivnost prinaša namreč prihranek pri materialu in delu ter s tem pomeni nižjo investicijo.

 

Izbira strehe Gerard Diamant prinaša še mnogo drugih prednosti. Ena izmed njih je 50 let garancije, ki pomeni dolgotrajno zaščito vašega doma in brezskrbnost vašega bivanja.

 

Naj si bodo vremenske razmere še tako ekstremne, Gerard Diamant jim odlično kljubuje. Prestane tako novozelandske potrese, japonske tsunamije, požarno nevarna avstralska poletja in seveda tudi slovenske zime ter primorsko burjo. Na strehi Gerard Diamant sneg zaradi grobe strukture kamnitih delcev, ostane dokler se ne stali, kar pomeni, da ne pada s strehe in tako poskrbi tudi za varnost mimoidočih in stanovalcev.

 

Ker ima streha Gerard edinstveni spojni, vodoravni sistem pritrjevanja na osmih različnih mestih, to poveča njeno odpornost proti izjemnim vremenskim razmeram kot so tajfuni, hurikani in močni vetrovi. Streha bo tako kljubovala ostrim zimam, kot tudi močnim vetrovom in burji.


Poleg izjemne odpornosti na vremenske razmere, se Gerard Diamant strehe ponašajo še z drugimi prednostmi. So odporne na hrup iz okolice, varne pred požari in ker so do sedemkrat lažje od drugih streh, je možnost, da se bo streha med požarom ali potresom zrušila, bistveno manjša.

 


skrij
Predstavljamo: večslojna izolacijska folija SuperQuilt
13. marec, 2013
    Večslojna izolacijska folija SuperQuilt za uporabo na strehah, stenah in tleh je idealna izolacija povsod, kjer zaradi prostora ...
več o tem

 

 

Večslojna izolacijska folija SuperQuilt za uporabo na strehah, stenah in tleh je idealna izolacija povsod, kjer zaradi prostora ne morete vgraditi debelejše izolacije. 19-slojna folija debeline 4 cm v odvisnosti od gradnje nadomešča od 110-160 mm izolacije iz steklene volne. Folija SuperQuilt je izredno učinkovita zaščita proti sončnemu pregretju v vaši mansardi in kot izolacija v mavčno-kartonskih stenah.

 

Folija SuperQuilt:
• je najboljša večslojna folija na tržišču,
• stavbo pozimi ohranja toplejšo, poleti hladnejšo,
• je idealna za prenavljanje,
• ustreza gradbenim predpisom,
• z vsemi potrebnimi certifikati,
• predstavlja učinkovito prepreko proti pregrevanju zaradi sončne toplote.

 

Folija SuperQuilt je na voljo na vseh prodajnih mestih Skupine Topdom.

 

  
  

 

 

 


 


skrij
Stopnice za vaš dom
25. januar, 2013
Stopnice že dolgo ne pomenijo zgolj nujnega elementa, ki omogoča prehod v druga nadstropja. S samo pojavnostjo predstavljajo izredno močan vidik oblikovanja prostora, saj vodijo pogled ...
več o tem

Stopnice že dolgo ne pomenijo zgolj nujnega elementa, ki omogoča prehod v druga nadstropja. S samo pojavnostjo predstavljajo izredno močan vidik oblikovanja prostora, saj vodijo pogled in korak navzgor, popestrijo prostor in mu dajo novo dimenzijo. Svoje k temu pridajo tudi materiali, ki sestavljajo stopnišče: nekateri omogočajo, da prostor ohrani zračnost, drugi s svojo masivnostjo prinašajo vizualno prevlado v prostoru.

V skupini Topdom ponujamo različne vrste stopnic: prislonske, polkrožne, podstrešne, zunanje, za varnost najmlajših pa so na voljo varnostne ograje za stopnice. Stopnice priznanega avstrijskega proizvajalca Minka odlikujejo visokokakovostna izvedba in prefinjene oblike.

Oglejte si ponudbo stopnic >>

Premišljena izbira stopnišča pripomore k skladni podobi prostora. Oglasite se v Topdomu in pomagali vam bomo izbrati prave stopnice za vaš dom!

 


skrij